PECOS AUTO – Cine suntem noi
PECOS AUTO – Cine suntem noi
Pecos Auto e unul din atelierele de tuning cu cea mai mare experienţă din Europa de Est. Localizat în Moldova, atelierul aplică tratamente de tuning şi personalizare a interiorului pentru autoturisme şi microbuze, atât din Moldova, cât şi din ţările din regiune.

Compania poartă denumirea „Pecos-Auto” din anul 2006, până atunci echipa de meşteri timp de 5 ani a îndeplinit comenzile clienţilor folosind altă denumire a companiei. Experienţa vastă în domeniu ne permite să atingem chiar şi cele mai complicate scopuri.

Noi nu ne limităm doar la serviciile de tuning exterior. Noi oferim servicii generale cum ar fi fixarea barei de protecţie, a spoiler-ului sau vopsirea caroseriei, şi la fel efectuăm lucrări individuale. Ţineţi cont, cu cât e mai interesantă comanda, cu atât creşte entuziasmul lucrătorilor care încep să o realizeze.

Apropo, personalul companiei „Pecos-Auto” a atins numărul de 30 de persoane, care lucrează în atelier. Ei cu plăcere colaborează cu clienţii, răspund la întrebările lor şi dau recomandări privind exploatarea ulterioară a maşinilor reutilate.

Clienţii care se adresează pentru ajutor la compania „Press-Auto” regulat, sunt de pe teritoriile Ucrainei, Rusiei, ţările Europene. În special, clienţii din Anglia şi Germania sunt clienţi fideli.

Meşterii companiei „Pecos-Auto” în lucrul său folosesc doar materiale şi accesorii calitative şi testate. Faptul acesta ne permite executarea eficientă a lucrărilor de orice grad de dificultate şi exploatarea confortabilă a microbuzului sau automobilului în viitor. Noi oferim reduceri plăcute clienţilor fideli, deşi costul serviciilor prestate este destul de convenabil.

Ţinând cont că reparaţia şi tuning-ul sunt efectuate în conformitate cu tehnologiile moderne şi cu piese de completare calitative, putem la sigur susţine, că acestea sunt cele mai favorabile condiţii pentru o colaborare fructuoasă. Lucrătorii companiei sunt mereu receptivi, lucrează cu orice modele şi tipuri de automobile, deoarece compania colaborează cu multe firme mari de producţie. Datorită faptului că meşterii realizează activ comenzile de orice grad de dificultate, nivelul lor profesional mereu creşte. Mai mult decât atât, conducerea firmei acordă o mare atenţie calificării lucrătorilor, de aceea însuşirea tehnologiilor moderne şi aplicarea lor în practică este obligatorie. Noi suntem bucuroşi să colaborăm cu orice clienţi, indiferent de locul lor de domiciliu, modelul automobilului şi complexitatea lucrărilor.

Comenzile interesante prezintă o direcţie specială, pe care noi dorim să o dezvoltăm. De aceea, cele mai interesante lucrări, executate de către în atelierul nostru, vor fi plasate în galeria noastră de imagini.

Vă aşteptăm!
PHOTO GALLERY (81 IMAGES)
Copyright © 2014 PECOS AUTO. Toate drepturile rezervate.
Adresa PECOS AUTO: Chişinău, com. Bubuieci, str-la T.Bubuioc 10, telefoane: +373 22 924353, +373 68399999