Personalizare interior
Personalizare interior
Ca conducătorul auto şi pasagerii să se simte confortabil, în salonul automobilului pot fi instalate scaune noi. Posesorul alege aspectul scaunelor. De exemplu, într-un model sportiv de automobil este raţional de a instala un scaun auto mologat, el este mai costisitor, dar este aprobat de către federaţia de transport, de aceea o să aveţi posibilitatea să participaţi la competiţii. Pentru deplasare prin oraş puteţi instala un scaun cu calităţi performante – el poate fi regulat în dependenţă de înălţime, şi în dependenţă de înclinarea spatelui. Prezenţa cotierelor şi tetierelor este de dorit, deoarece persoana are posibilitatea de a relaxa muşchii amorţiţi şi se poate odihni. Scaunele pentru turişti diferă de scaunele pentru persoane VIP, nu are rost de a explica motivele. În afară de diferenţa în tipurile de scaune auto, Dumneavoastră trebuie să cunoaşteţi şi faptul că aveţi posibilitatea de a comanda instalarea centurilor de siguranţă, mecanismelor rotative, etc. Canapelele – transformere pot fi folosite în calitate de scaune din urmă, care oferă pasagerilor un nivel înalt de confort.

Pentru sporirea siguranţei atunci cînd vă aflaţi în automobil, puteţi comanda montarea sticlelor noi, consolidarea celor montate, blocarea lor. Un serviciu foarte răspîndit în saloanele care se ocupă cu tuning-ul automobilelor, este tonarea sticlelor, care reduce efectul orbitor a luminii solare şi creează o ambianţă intimă în salonul automobilului.

Un serviciu foarte interesant oferit clienţilor, este instalarea trapei auto pe acoperişul automobilului. Este de menţionat faptul că chepengurile auto nu pot fi instalate în toate automobilele, o importanţă mare are curbura acoperişului şi alte momente tehnice. Dar prezenţa trapei auto oferă posibilitatea de a economisi. Cum? În primul rînd, trapa auto poate fi un motiv de a renunţa la climatizor, el aeriseşte salonul repede şi eficient, în zilele ploioase geamurile nu se vor aburi, dacă trapa auto va fi întredeschisă. Mai mul ca atît, trapa auto deschisă nu produce curent, care este inevitabil cînd geamurile sunt deschise.

Dispozitivele suplimentare care pot fi instalate în salon sunt hotele, frigiderele, climatizoarele. De ce hota e mai eficientă în comparaţie cu trapa auto? Din motiv că ea intenţionat trage aerul stagnat, respectiv, alte mirosuri sunt eliminate foarte repede.

Care este motivul popularităţii al instalaţiei climatizoarelor în automobil? Deoarece cu ajutorul lui aveţi posibilitatea de a crea oricînd în salonul automobilului un microclimat confortabil - în dependenţă de aer şi umiditate.
De ce sunt instalate frigiderele în saloanele automobilelor? Deoarece este foarte comod de a păstra băuturile şi produsele alimentare care pot fi necesare în timpul călătoriilor. Iar însuşi frigiderul este compact şi nu ocupă mult spaţiu în salon, iar folosul lui este foarte mare, în special pentru conducătorii auto, care se deplasează la distanţe îndelungate.

Securitatea în automobil şi siguranţa atunci cînd posesorul lipseşte este o temă foarte des discută cu reprezentanţii salonului. Care sunt ofertele pentru conducătorii auto? De exemplu, sistemul automat de deschidere a uşii, la fel ca şi blocarea uşii la aprindere. Astfel de sisteme oferă conducătorului auto posibilitatea de a se concentra la conducerea automobilului şi a nu se distrage la lucruri străine.

Instalarea alarmei este un serviciu comandat foarte des. Alegerea sistemului de alarmă depinde de cerinţele concrete a posesorului automobilului. Lucrătorii salonului nostru vă pot ajuta să instalaţi orice sistem de alarmă, indiferent de complexitate sau preţ.

Împreună cu sistemul de alarmă mereu este instalată lăcata centralizată. Scopul ei este de a închide toate uşile automobilului cu o singură mişcare a mîinii. Este un lucru foarte convenabil şi care oferă posibilitatea nu numai de a economisi timpul, dar şi ajută foarte mult în situaţii critice ca posesorul şi pasagerii să fie asiguraţi.
Copyright © 2014 PECOS AUTO. Toate drepturile rezervate.
Adresa PECOS AUTO: Chişinău, com. Bubuieci, str-la T.Bubuioc 10, telefoane: +373 22 924353, +373 68399999