Iluminare habitaclu
Iluminare habitaclu
Iluminarea auxiliară în salon oferă posibilitatea de a evidenţia automobilul în mod avantajos între o mulţime de automobile similare. Dar mai există încă un scop pur pragmatic al utilizării iluminării – de vizibilitate suficientă în salonul automobilului noaptea.

În prezent există o mulţime de aparate de iluminat, şi orice client, la sigur, va găsi o variantă economic justificată şi destul de eficientă. În salonul nostru puteţi găsi mai mult de 30 de modele interesante al iluminaţiei.

Lămpile generale – sunt montate pe pod, lateral sau pe centru. Ele se aprind atunci cînd se deschid uşile. Lămpile suplimentare, de exemplu, LED, pot lumina şi în automobilul care se mişcă. Adăugător pot fi prevăzute cîteva metode de stingere a lămpilor şi poate fi aleasă culoarea luminii emise. Torpedoul, panoul din faţă, la fel pot fi iluminate, pentru a crea o ambianţă unică în salonul automobilului.

Ce fel de lămpi sunt folosite pentru iluminarea salonului automobilului?

Prima variantă sunt lămpile de neon. Ele au o strălucire mică şi pot emite lumină doar de o singură culoare aleasă în timpul setării. Lămpile de neon sunt puse în tube rezistente, protejate de praf, murdărie şi lovituri mecanice.
Copyright © 2014 PECOS AUTO. Toate drepturile rezervate.
Adresa PECOS AUTO: Chişinău, com. Bubuieci, str-la T.Bubuioc 10, telefoane: +373 22 924353, +373 68399999