Sisteme audio şi video
Sisteme audio şi video
Practic toate maşinile de origine străină se vînd cu televizoare deja instalate. În caz că nu aveţi televizor în salonul automobilului, el poate fi instalat foarte simplu. Alegerea locului, unde poate fi situat televizorul, depinde de ceea pentru cine el este prevăzut. În caz că televizorul este instalat pentru conducătorul auto, atunci locul lui optimal este pe panoul de control. În caz că televizorul este instalat pentru pasageri, atunci el poate fi instalat şi în uşă, şi în tetieră, el la fel poate fi atîrnat de plafon. Televizoarele pentru automobile sunt de 2 categorii - staţionare şi mobile. Respectiv, televizorul mobil poate fi transferat de la un loc la altul, în dependenţă de situaţie. Toate televizoarele pentru automobile au doar ecran LCD. Aceasta este calitatea distinctivă în comparaţie cu aparatele folosite în condiţii de casă.

DVD-ul în salonul automobilului nu mai este o noutate, aparatele date se instalează foarte des în automobile. Ele sunt mobile şi staţionare. Player-le staţionare adesea sunt instalate în tetiere ca pasagerii aflaţi pe scaunele din spate să poată privi video-urile.

Pentru a obţine concomitent cîteva aparate, care să fie instalate doar o singură dată, clienţii aleg sistemele multimedia. Ele sunt dotate cu caracteristice tehnice şi sunt alese individual pentru fiecare automobil.

Instalarea recorder-ului în automobil este o opţiune timpurie, dar care nu mai este deja atît de răspîndită. Spre deosebire de vizionarea filmului, ascultarea muzicii nu distrage conducătorul auto de la conducerea automobilului, de aceea recorder-ul numaidecît este instalat în fiecare automobil.

Pentru conducătorii auto cărora le place să asculte muzică tare de calitate înaltă, în salonul automobilului suplimentar se instalează amplificatoare. Cu ajutorul amplificatorului modern aveţi posibilitatea de a regula frecvenţa sunetului, nivelul de zgomot doar în cîteva minute, şi ceea ce nu vă distrage de la drum.

Nu numai conducătorul auto, dar şi pasagerul poate asculta muzică în salonul automobilului care se mişcă. Pentru a crea un stereo efect, boxele audio sunt instalate în cîteva locuri. Apropo, este foarte dificil de a determina locul preferabil pentru amplasarea boxelor audio.
Copyright © 2014 PECOS AUTO. Toate drepturile rezervate.
Adresa PECOS AUTO: Chişinău, com. Bubuieci, str-la T.Bubuioc 10, telefoane: +373 22 924353, +373 68399999