Reutilare microbuze
Reutilare microbuze
De obicei există necesitatea de a reutila un microbuz, cînd a fost procurat un autocamion ieftin peste hotare. După reutilarea lui posesorul obţine un microbuz de pasageri cu un salon confortabil, aspect exterior respectabil şi parametri tehnici satisfăcători.

Deci, reutilarea microbuzului poate fi divizată în 3 etape:
- tehnică;
- exterioară;
- interioară.

În timpul tuning-ului tehnic microbuzul este dotat cu un motor nou, suspensii etc. Ca rezultat, microbuzul poate parcurge distanţe mari şi complicate.

În timpul tuning-ulului exterior se schimbă discurile, grilajele, barele de protecţie, etc. Suplimentar se fixează barele antişoc - eleroane, deflectoare, aplicări. Pentru confortul pasagerilor neapărat se instalează treptele, spoiler-ule, se tonează sticlele. Pentru intensificarea efectului estetic la finisarea tuning-ului exterior, se poate aplica un desen unic cu folosirea metodei de aerografie. La etapa dată este foarte important de a păstra stilul general ales de la început.

Tuning-ul interior al microbuzului constă în reutilarea salonului. Scaunule de pasageri existente se acoperă cu material nou, sunt adăugate scaune suplimentare, se schimbă tapițeria şi pardoseala. După finisarea acţiunilor generale, urmează asigurarea confortului maximal a pasagerilor – instalarea rafturilor, barurilor, tehnicii video, aparatelor individuali de iluminat deasupra fiecărui scaun, încălzirea scaunelor, instalarea climatizorului.
Copyright © 2014 PECOS AUTO. Toate drepturile rezervate.
Adresa PECOS AUTO: Chişinău, com. Bubuieci, str-la T.Bubuioc 10, telefoane: +373 22 924353, +373 68399999