Vopsire şi aplatizare
Vopsire şi aplatizare
În cazul în care suprafaţa caroseriei a fost deteriorată, nu e cazul de a crede că este o catastrofă. Există metode moderne de planare şi vopsire ale automobilelor, care vor face deteriorarea neobservată. La sigur, noi încă ţinem minte timpurile cînd orice zgîrietură provoca o sumedenie de emoţii negative. De multe ori după o serie de încercări zadarnice de a vopsi defectul, posesorul automobilului era nevoit să schimbe piesa pe una nouă.

Specialiştii salonului nostru vor efectua planarea şi vopsirea, la fel şi lustruirea automobilului într-o perioadă foarte scurtă de timp. Planarea se efectuează manual şi cu folosirea agregatelor speciale. De obicei, planarea manuală dă cel mai bun rezultat. Pentru a masca defectul, meşterul foloseşte 2 metode – rece – sau – cu ajutorul încălzirii cu electrozi de carbon.

Vopsirea caroseriei este divizată în cîteva etape, şi fiecare din ele este foarte responsabilă:
  • eliminarea murdăriei, grăsimii, prafului;
  • grunduirea suprafeţei;
  • chituirea suprafeţei;
  • aplicarea emailului şi lacului.

Vopsirea poate fi locală şi totală, ea depinde de dimensiunea deteriorării suprafeței caroseriei. După aplicarea lacului este de dorit de a lustrui suprafaţa, atunci nici umiditatea, nici praful, nici pietrele mărunte nu vor deteriora stratul de protecţie a lacului.
Copyright © 2014 PECOS AUTO. Toate drepturile rezervate.
Adresa PECOS AUTO: Chişinău, com. Bubuieci, str-la T.Bubuioc 10, telefoane: +373 22 924353, +373 68399999